Vesterbrogade 11A/Colbjørnsensgade 1

Placering
København V

Opførselsår
1935

Størrelse
8 lejligheder

Renoveringsår
2023

Ejendommen Vesterbrogade 11A/Colbjørnsgade 1 har undergået en stor forvandling

Vesterbrogade 11A/Colbjørnsensgade 1, er nu klar til de næste mange år. De har netop kunnet sætte flueben ved en gennemgribende renovering med Byens Tag og Facade A/S som entreprenør og SCHØDT A/S som byggerådgiver

Ejendommen har fået udskiftet kobbertag og ovenlys samt tagrender og nedløb. Derudover har de fået udskiftet vinduer både mod gade og gård, udbedret sætningsskader og revner på gadefacaden, udskiftet og udbedret betonudsmykninger omkring vinduer, samt udbedret sætningsskader på gårdfacade. 

Ejendommen, som blev opført i 1935, er en blandet beboelses- og erhvervsejendom, med 8 beboelseslejemål og 4 erhvervslejemål. Udover den bemærkelsesværdige placering på den travle Vesterbrogade, gemmer ejendommen også på lidt historie. Bygningen husede tilbage i tiden Bikuben Fonden. Derfor kan man fortsat finde Bikuben i den forgyldte udsmykning øverst på hjørnet af ejendommen. Derudover blev ejendommen også politisk kendt for Ritt Bjerregaards lejlighed og sagen herom. 

I forbindelse med renoveringen, som for alvor gik i gang i oktober 2022, har man forsøgt at opretholde bygningens oprindelige udtryk med kobbertag, trævinduer og farven på facaden. 

Med de nye forfinede detaljer står den den ældre Vesterbroejendom helt skarpt og pryder atter det meget besøgte kryds ved Vesterbrogade.

Læs også om facade- og tag-renoveringen på Viggo Jarls Kollegium.

Fotos: SCHØDT A/S

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.