Vedligeholdelsesplan

Få udarbejdet en vedligeholdelsesplan inklusiv tilstandsrapport. Vores brugervenlige vedligeholdelsesplan gør bestyrelsesarbejdet let og giver overblik i din andelsboligforening eller ejerforening.

Vi er Danmarks førende leverandør af vedligeholdelsesplaner

Vi laver mange vedligeholdelsesplaner i SCHØDT og over de sidste 5 år har vi udarbejdet mere end 400 af dem.

En vedligeholdelsesplan er en rapport, der giver overblik over jeres ejendoms tilstand og vedligeholdelsesopgaver. I en vedligeholdelsesplan fra SCHØDT får I lagt et realistisk og prioriteret budget for ejendommens fremtidige drift- og vedligeholdelsesopgaver for de næste 10 eller 15 år frem.

Vores vedligeholdelsesplaner udføres på baggrund af en byggeteknisk gennemgang af jeres ejendom. Efter gennemgangen planlægger vi jeres vedligeholdsopgaver og opstiller hvilke forbedringer og renoveringer, der skal udføres. Vi opdeler opgaverne i bygningsdele (f.eks. vinduer, facader, tag mv.) med uddybende beskrivelser af vedligeholdets omfang, samt med overslag på forbedringernes omkostninger. Heraf prioriterer vi også, hvornår opgaverne bør udføres, samt hvor meget det ca. koster i vedligeholdelsesplanens periode.

Se et eksempel på vores vedligeholdelsesplan

Få overblik over udgifterne til vedligehold

Vedligeholdelsesplanens konklusion og 10-års budget er de vigtigste redskaber i vedligeholdelsesarbejdet. Det er som udgangspunkt det, som I skal forholde jer til, når I får leveret en vedligeholdelsesplan.

Vi anbefaler, at budgettet bliver opdateret løbende, og vedligeholdelsesplanen bliver brugt aktivt. For med et opdateret budget ved I altid, hvor meget der skal spares op til de enkelte arbejder. Det kan I passende gøre ved hjælp af den digitale platform Upsite som vedligeholdelsesplanen udarbejdes i.

vedligeholdelsesplan

Sådan får I en vedligeholdelsesplan

Vi har udført mere end 400 vedligeholdelsesplaner og har en fast model for, hvordan vi leverer jeres vedligeholdelsesplan fra start til slut.

1. Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi har gjort det nemt at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på vedligeholdelsesplan.dk. Her kan I også læse endnu mere om vores vedligeholdelsesplaner og vedligehold af etageejendomme helt generelt.

2. I modtager jeres tilbud

I modtager et tilbud inden for 1-3 hverdage, og har I spørgsmål til tilbuddet, er I altid velkomne til at kontakte os på tlf. 33 93 15 50 eller på mail [email protected]

3. Godkendelse af tilbud

Såfremt alt er som ønsket, kan I nemt godkende tilbuddet ved blot at besvare den tilbudsmail, I modtager.

4. Vi gennemgår ejendommen

En af vores kompetente byggerådgivere laver en grundig gennemgang af jeres ejendom på aftalt dato og tidspunkt. Gennemgangen og den information vi kan finde på ejendommen danner grundlaget for vedligeholdelsesplanen.

5. I modtager jeres nye vedligeholdelsesplan

I modtager jeres nye vedligeholdelsesplan senest 3 uger efter endt gennemgang af jeres ejendom. Vi sender vedligeholdelsesplanen i PDF og med adgang til Upsite.

6. Tilgå også jeres vedligeholdelsesplan digitalt

Vedligeholdelsesplanen kan også tilgås i den digitale platform Upsite.

Hvorfor vælge SCHØDT?

Vi er eksperter i vedligeholdelsesplaner. Med en vedligeholdelsesplan fra SCHØDT får I en brugervenlig vedligeholdelsesplan udover det sædvanlige, der gør det muligt at vedligeholde jeres ejendom korrekt og rettidigt – helt uden faglige forudsætninger.

Se vores flotte anmeldelser på Trustpilot

Få et gratis tilbud på en vedligeholdelsesplan

Vilkår og betingelser for vedligeholdelsesplaner

Vores dygtige rådgivere sidder klar til hjælpe dig videre med dit byggeprojekt på telefon 3393 1550

Eller udfyld formularen

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.