Ydelser

SCHØDT er specialiseret byggerådgiver i løsning af bygningsvedligehold og renoveringer med over 20 års erfaring. Herunder kan du læse om vores forskellige ydelser.

Få en uforpligtende snak

Denne type opgaver løser vi

Tagrenovering

Tagrenovering kan være udskiftning eller renovering af det eksisterende tag. Vi kan hjælpe med begge og har erfaring med alle tagtyper.

Facaderenovering

Har I manglende fuger, nedbrudte mursten eller sætningskader? Der kan være mange årsager til, at facaderne trænger til en kærlig hånd.

Renovering af vinduer

Om I har vinduer i træ, træ/alu eller plastik, skal der vedligeholdes og renoveres med jævne mellemrum. Det kan være både snedker- og malermæssigt.

Nye vinduer

Skal I have nye vinduer, eller kan I måske nøjes med at levetidsforlænge jeres nuværende? Lad os vurdere det og hjælpe jer med den rigtige løsning.

Projektering

Projekteringen er grundlaget og hele det underliggende fundament for et godt projekt. Projektet skal være klart, entydigt og naturligvis bygbart.

Kælderrenovering

Har I problemer med fugt i kælderen, og måske endda helt op til stueetagen? Så kan det være nødvendigt med etablering af fugtspærre og omfangsdræn.

Energimærke

Energimærket synliggør en bygnings energiforbrug. Vi udarbejder energimærker efter de officielle regler og anvisninger fra Energistyrelsen.

Tilstandsrapport

Få lavet en tilstandsrapport med vedligeholdelsesplan. Vi laver en byggeteknisk gennemgang og klæder jer på til at vedligeholde jeres ejendom.

Klimaskærm

SCHØDT specialiserer sig i klimaskærms-renoveringer. Klimaskærmen er en ejendoms ydre: tag, facader, vinduer og døre mv.

Tagboliger

Drømmer I om tagboliger, er der mange overvejelser, I skal gøre jer. Der er flere løsningsmuligheder både teknisk, praktisk og økonomisk set.

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.