Vores værdier

Højt serviceniveau og evnen til at skabe værdi gør, at vores relationer kan blive langvarige. Det bygger på kundeforståelse og et grundlæggende ønske om at ville hjælpe andre.

Tillid

Tillid er et grundvilkår for et godt samarbejde. Tillid er ikke noget man får, det er noget, man gør sig fortjent til gennem handlinger. Er tilliden til stede, kan vi sammen få det meste til at ske.

Ansvarlighed

Ansvar er både noget, der gives og tages. Med opgaven følger et ansvar. Et ansvar for dem omkring os, for opgaven og for at få det til at lykkes. Vi er vores ansvar bevidst og kender forpligtelsen, der følger med.

Ordholden

Vi stoler på hinanden og dem, vi har omkring os. Man kan regne med os, og når der er en aftale, gør vi os umage for at overholde den. Det betyder samtidig, at vi kan og skal kunne sige fra – det er også at være ordholden.

Kompetent

De områder vi arbejder med, kender vi. Vi starter ikke noget uden at have kompetencerne, og når vi udvikler, tilegner vi os kompetencer eller søger hjælp. Det giver sikkerhed i samarbejdet.

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.