Om SCHØDT

Hos SCHØDT bygger vores rådgivning på over 20 års erfaring og grundværdier, som vi værner tæt om. Vi søger at skabe værdi i projekterne med høj faglighed og service for vores kunder.

Få en uforpligtende snak

0+

byggeprojekter udført

0+

vedligeholdelsesplaner udført

0+

års erfaring

Kompetent byggerådgivning

SCHØDT er din boligforenings sparringspartner, når I står over en renoveringsopgave og søger byggeteknisk rådgivning. Vores byggerådgivning bygger på tillid, ansvarlighed og højt serviceniveau. Som jeres byggetekniske rådgiver sørger vi for tryghed i projektet fra start til slut. Vores mission er at skabe værdi i projekterne, og at vores kunder skal kunne mærke, at vi gør en forskel.

Vi har altid været fremadsynet og haft fokus på udvikling af produkter til glæde for vores kunder. Det har gennem de sidste 22 år drevet virksomheden i mange retninger. Det har dog aldrig ændret på vores grundvilkår, som er at levere god og kompetent byggerådgivning. Du kan læse vores historie her på siden, kort fortalt.

SCHØDT byggerådgivere kigger på tegningsmateriale
Byggerådgivere Søren og Rikke kigger på byggeprojekt på PC skærm

Grundlagt i 1999

Den 17. december 1999 satte Søren Schødt sig godt til rette ved eget skrivebord i et tegnestuefællesskab på Amager. Hvad Søren på det tidspunkt ikke vidste var, at det blev starten på SCHØDT, som det er i dag.

Båret af stærke værdier og en fastsat tro på, at det kunne lykkes, blev SCHØDT i sin tid etableret som en enkeltmands rådgivervirksomhed, der dog allerede inden det første år var gået kunne ansatte sin første medarbejder. Rikke, som stadig er i virksomheden den dag i dag, var studiekammerat med Søren, og hun vidste, hvad hun gik ind til. En rejse, som både skulle vise sig at blive spændende, udfordrende og sjov.

Om perioden der definerede firmaet

SCHØDT har siden starten været langt omkring i forhold til opgavetyper og geografi. De første år fyldte freelanceopgaver for anderkendte arkitekttegnestuer meget i opgavemængden, hvorefter udvikling af boligprojekter tog over. Det endte i sidste ende med, at SCHØDT selv stod for opførelsen af flere vellykkede boligprojekter. Da det var på sit højeste, havde virksomheden over 130 boliger til salg fordelt på flere projekter. Finanskrisen gjorde dog sit indtog, og SCHØDT fik droslet boligaktiviteterne ned i tide.

I de seneste 10 år har retningen været klar. SCHØDT har etableret sig som en af boligforeningernes foretrukne byggerådgivere i København og specialiserer sig i byggerådgivning inden for renovering af tag, facader, vinduer og kældre, samt ved tagbolig- og altanprojekter. Derudover er SCHØDT førende leverandør af vedligeholdelsesplaner i Danmark.

Eksperter i boligforeninger

Siden starten i 1999 har boligforeningerne i København altid fyldt meget hos SCHØDT. Både fordi mange har været kunder, men også fordi Søren var, og stadig er, drevet af at gøre en forskel. Både for boligforeningerne, men også i forhold til generelt hele tiden at tilbyde endnu bedre rådgivning, produkter og service.

Bestyrelsesmedlemmer i boligforeninger arbejder oftest frivilligt og i deres fritid. Det er en præmis, vi er meget opmærksomme på. Og derfor synes nøglen til, at vi har skabt en god forretning egentlig simpel. Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde, hjælper hvor vi kan og er tilgængelige, når der er brug for det.

Den digitale rejse

I 2009 begyndte Sørens planer om at gøre en forskel for alvor. Den digitale platform BygningsGuiden blev udviklet, som senere skiftede navn til MinEjendom. En platform hvor boligforeningerne i første omgang kunne få byggerådgivning og se deres vedligeholdelsesplan m.v.

MinEjendom er gennem årene videreudviklet med udgangspunkt i hundredvis af samtaler, vi har haft med boligforeningerne. Det er i dag en social app til nem kommunikation, dokumenthåndtering og styring af ejendommens vedligehold. MinEjendom anvendes af over 1000 boligforeninger i hele landet.

Boligforeningens bedste ven

Vores tidslinje

1999

SCHØDT etableres.

2001

4 medarbejdere arbejder på opbygning af virksomheden.

2002

SCHØDT omdannes til aktieselskab med professionel bestyrelse.

2005

Der bygges andels- og ejerboliger i egen regning med boliger til salg for over 200 mio.

2009

MinEjendom etableres i 1. version til brug for vedligeholdelsesplaner.

2012

Vedligeholdelsesplanerne er blevet digitaliseret af SCHØDT i et omfang der ikke er set før.

2016

Væksten fortsætter, og nye lokaler på Lersø Parkalle indvies.

2019

Der etableres egen IT-organisation til udvikling af digitale platforme.

2019

SCHØDT bliver markedsledende på levering af vedligeholdelsesplaner i hele Danmark.

2019

SCHØDT tildeles Børsens Gazellepris, BDO Succesvirksomhed samt særpris for Digitalisering.

2021

SCHØDT vækster fortsat og har gang i flere byggeprojekter end nogensinde.

Få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

  Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

  Du kan også altid kontakte os direkte på telefon 33 93 15 50 alle hverdage i tidsrummet kl. 9-16.

  Profilbillede af Søren Schødt

  Få en uforpligtende snak

  Vores dygtige rådgivere sidder klar til at tage en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

   Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.