Om SCHØDT

Kompetent byggerådgivning

SCHØDT er specialiseret byggerådgiver i løsning af renoverings- og vedligeholdelsesopgaver.

Vores primære arbejdsområde er opgaver for andels- og ejerboligforeninger, samt større private ejendomsejere. Vi har bred erfaring, både hvad angår opgavernes fagområde og omfang.

Vores målsætning er at skabe værdi i projekterne og vores kunder skal kunne se, at vi gør en forskel.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Det kan vi

Vores speciale er udarbejdelse og digitalisering af vedligeholdelsesplaner, som vi har arbejdet med siden år 2000. Derudover har vi over de seneste 10 år udviklet onlineportalen MinEjendom, hvori vi udarbejder vedligeholdelsesplaner og opsamler byggetekniske erfaringer. MinEjendom giver vores kunder stor værdi, da vi har gjort det let for lægfolk at vedligeholde og styre selv større vedligeholdelses- og renoveringsopgaver.

MinEjendom tager vedligeholdelsesplanerne ind i den digitale tidsalder og ved hjælp af BIG data, er vi i stand til at se hvordan ejendommen klarer sig, både på individuelt niveau, men også målt i forhold til andre ejendomme.


At vælge rådgiver kan være en vanskelig opgave og for at opnå et succesfuldt samarbejde, er gensidig tillid et grundvilkår.

Hos SCHØDT er tilliden fra vores kunder helt afgørende for at vi både kan løse opgaverne, men også forudsætningen for at mange af vores kunder anvender vores rådgivning igen og anbefaler os videre. En tillid vi er meget ydmyge over for og gør os umage for at efterleve.


SCHØDT er en velkonsolideret byggerådgivervirksomhed startet i 1999 og har mere end 20 års erfaring med renovering og vedligehold.

Virksomheden har en lang referenceliste med renoveringsopgaver for både små og store andels- og ejerboligforeninger, samt bygherrer med større ejendomsporteføljer.


Hos SCHØDT mener vi der er mange argumenter og årsager til at du skal vælge os, men i sidste ende handler det om dig og om vi kan løse din opgave eller problem.

For at du kan blive afklaret om et samarbejde med SCHØDT er noget for dig, er her et par argumenter:

  • Vi har mere end 20-års erfaring med byggerådgivning

  • Vi er AAA ratet se mere på https://aaa.bisnode.dk/ (søg på SCHØDT CVR nr. 2665 2421)

  • Hvis din opgave omhandler renovering eller vedligehold har vi helt sikkert prøvet det før

  • Vi udvikler løbende optimeringsløsninger til gavn for vores kunder

  • Og så er vi rigtig flinke 😉


Iværksætteren Søren Schødt er født i 1974 i Slagelse og uddannet tømrer, byggetekniker og bygningskonstruktør.

Søren er i bund og grund iværksætter, men også daglig leder af SCHØDT A/S som han startede dagen efter sin afsluttende eksamen som bygningskonstruktør.

Med starten som tømrer-arbejdsdreng i en alder af 14 år, har Søren over 25 års erfaring fra byggeri, samt flere opstartsvirksomheder og masser af byggerier på samvittigheden.

Søren elsker at skabe, udfordre vanetænkningen og gå de veje ingen andre har gjort. Det giver både knubs og store oplevelser, men én ting er sikkert, det bliver aldrig kedeligt.

Al dette har tilsammen gjort, at Søren løbende har kunnet dyrke sin passion for at iværksætte, for som han plejer at sige:

”Jeg går efter mulighederne og elsker at inspirere andre til at skabe”

Book et foredrag


Kreditratingmodellen for AAA-rating bedømmer virksomheders kreditrisiko på 6 niveauer og udføres af Bisnode. AAA rating er det højeste niveau og denne kreditering er kun opnået af 2% af danske virksomheder, herunder SCHØDT A/S.

Se mere om krediteringen

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Gennem årene har SCHØDT opbygget en lang referenceliste af forskelligartede opgaver.

Vi har med stor sandsynlighed også løst en opgave der ligner din, men i sidste ende handler det jo ikke om hvad vi har lavet for andre, men om vi kan hjælpe dig.

Så hvis du har brug for referencer for at træffe dit valg, udleverer vi gerne dette, målrettet den opgave du står over for.


SCHØDT A/S
Lersø Parkallé 40
2100 København Ø
CVR nr. 2665 2421
tlf. +45 3393 1550
info@schodt.dk
2018 © SCHØDT A/S