Om SCHØDT

Hos SCHØDT bygger vores rådgivning på over 25 års erfaring og grundværdier, som vi værner tæt om. Vi søger at skabe værdi i projekterne med høj faglighed og service for vores kunder.

Byggerådgivning med højt serviceniveau

Når I står over for en renoveringsopgave og søger byggeteknisk rådgivning, er SCHØDT din boligforenings sparringspartner.

Vi bygger vores byggerådgivning på tillid, ansvarlighed og højt serviceniveau. Som jeres byggetekniske rådgiver sørger vi for tryghed i projektet fra start til slut. Det er vores mission at skabe værdi i projekterne, og vores kunder skal kunne mærke, at vi gør en forskel.

Se vores ydelser
byggerådgiver vedligeholdelse

0+

byggeprojekter ført trygt i mål

0+

vedligeholdelsesplaner udført

0

års erfaring med byggerådgivning

“For mig er det god service at lytte til kundens behov og ønsker, og sikre at de får kompetente svar på de spørgsmål, som de henvender sig med. Det motiverer mig at vide, at jeg kan hjælpe vores kunder med at finde frem til den bedste løsning, der er tilpasset deres behov.”

Cecilie Christensen
Bygningskontruktør

Etableret virksomhed med fokus på mennesker

I 1999 blev SCHØDT grundlagt af serieiværksætter Søren Schødt, oprindeligt som en enkeltmandsvirksomhed. I dag er SCHØDT en veletableret byggerådgivervirksomhed med erfarne medarbejdere fra forskellige byggetekniske baggrunde, fortsat med Søren som daglig leder.

Trods væksten har vi i SCHØDT bevaret fokus på mennesker og bygninger til fordel for boligforeningerne i København, mens vores virksomhedskultur understreger værdien af integritet og ordentlighed. Ambition, engagement og ansvar er centralt for SCHØDT, hvor vi drives af målet om at være “boligforeningens bedste ven” og skabe rettidige og optimale løsninger for vores kunder.

“I SCHØDT er vi både ambitiøse og engagerede. Det motiverer os at arbejde på og styrke vores grundtanke om at være foreningernes bedste ven. Vi samarbejder og tager ansvar og initiativ til at tingene sker rettidigt og bedst muligt for vores kunder – det giver os energi.”

Ulrik Mortensen
Tegnestueleder

Eksperter i boligforeninger

Siden begyndelsen har boligforeningerne i København fyldt meget hos SCHØDT. Både fordi mange har været kunder, men også fordi Søren var, og stadig er, drevet af at gøre en forskel. 

Vores engagement strækker sig både til gavn for boligforeningerne og til den konstante stræben efter at forbedre vores rådgivning, produkter og service på tværs af alle områder.

Se udvalgte projekter

“Bestyrelsesmedlemmer i boligforeninger arbejder oftest frivilligt og i deres fritid. Det er en præmis, vi er meget opmærksomme på. Og derfor er nøglen til, at vi har skabt en god forretning egentlig ret simpel. Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde, hjælper hvor vi kan ud fra den præmis bestyrelsesmedlemmerne arbejder under.”

Søren Schødt
Ejer & daglig leder

Vores tidslinje

1999

SCHØDT etableres.

2001

4 medarbejdere arbejder på opbygning af virksomheden.

2002

SCHØDT omdannes til aktieselskab med professionel bestyrelse.

2005

Der bygges andels- og ejerboliger i egen regning med boliger til salg for over 200 mio.

2009

MinEjendom etableres i 1. version til brug for vedligeholdelsesplaner.

2012

Vedligeholdelsesplanerne er blevet digitaliseret af SCHØDT i et omfang der ikke er set før.

2016

Væksten fortsætter, og nye lokaler på Lersø Parkalle indvies.

2019

Der etableres egen IT-organisation til udvikling af digitale platforme.

2019

SCHØDT bliver markedsledende på levering af vedligeholdelsesplaner i hele Danmark.

2019

SCHØDT tildeles Børsens Gazellepris, BDO Succesvirksomhed samt særpris for Digitalisering.

2021

SCHØDT vækster fortsat og har gang i flere byggeprojekter end nogensinde.

2023

SCHØDT opstarter bæredygtighedsstrategi

2024

25 års jubilæum

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.