Gør karriere hos SCHØDT

Hos SCHØDT samler vi på gode mennesker, og måske er du en af dem? Med et job hos os bliver du en del af et kompetent, sympatisk og humørfyldt team i en veletableret, visionær og meget serviceorienteret virksomhed i vækst.

Visionær og innovativ arbejdsplads

SCHØDT har trods sine 25 år på markedet aldrig stået stille. Drevet af store ambitioner og ønsket om samspil mellem fornyelse og forankring, er vi ikke bange for at gå nye eller anderledes veje, så længe målet er klart, værdierne intakte og kvaliteten høj.

Vi går op i at skabe værdi for vores kunder, og det kræver at vi følger med tiden og bliver ved med at udvikle vores faglighed, effektiviserer vores arbejde og løbende søger nye og alternative løsninger som gavner både foreningerne, samfundet og vores arbejde.

“Vi er en spændende, innovativ arbejdsplads, som ikke er bange for at træde nye veje, men samtidig holder fast i, at alle skal høres og kan følge med.”

Cecilie Christensen
Bygningskontruktør

Bliv en del af et prioriteret fællesskab

I SCHØDT går vi op i hinandens ve og vel, vi værner om fællesskabet og passer på hinanden både som kollegaer og som individer. Vi går op i, at arbejdspladsen skal være et rart sted at være og forsøger så vidt muligt at imødekomme specifikke ønsker, tage hensyn til personlige forhold og skabe de bedste rammer for den enkelte.

I tider hvor mental sundhed er under pres, er det et punkt vi tager meget alvorligt. Hvorfor vores værdier som tillid, åbenhed, ordentlighed er noget vi vægter højt.

I en travl hverdag, med byggemøder, tilsyn og mange mails der skal besvares, prioriterer vi fælles arrangementer og ordninger, hvor vi samles og tager en velfortjent pause og kommer hinanden ved. Det kommer til udtryk i månedlig fælles morgenmad, en frokostordning med fast tidspunkt, løbende fredagsbarer, personalefester og fejringer m.m.

En af de mest populære ordninger er den årlige fastelavnsbolletasting, hvor et medarbejderudvalg arrangerer ugentlige smagsprøver fra nogle af Københavns mest populære bagerier. Det udfylder de mest grå og kolde måneder på året med grin, smørdej, chokolader, cremer og æstetik. Du behøver dog ikke at være hverken sukkergris eller æstetiker for at være en del af SCHØDT.

Vi lægger værdi i at hylde hinandens unikke personligheder og talenter, og ser det som en fælles indsats at gøre arbejdspladsen til et sted, hvor der er plads til os alle – uanset forskelligheder.

“Vi går op i at være en uformel, behagelig og humørfyldt arbejdsplads, hvor der samtidig er forståelse for travle tider eller behov for ro og koncentrationstid.”

Søren Schødt
Ejer & daglig leder

Medansvar og karriereudvikling

SCHØDT tilbyder gode karriere og udviklingsmuligheder, med masser af medansvar og indflydelse på egne opgaver. Hos os er du omgivet af dygtige kollegaer, som du kan bruge til at sparre med, så du aldrig står alene i dit arbejde.

På trods af et snævert fokus på byggerådgivning til boligforeninger spænder opgaverne alligevel bredt. Så om du foretrækker at være ude i felten eller skrivearbejde på kontorpladsen, er der stor mulighed for indflydelse på egne opgaver og tilrettelæggelse.

“SCHØDT er en arbejdsplads, hvor der er mulighed for deltagelse på spændende opgaver. Stor indflydelse på ens egen arbejdsdag og tilrettelæggelse af sit arbejde, hertil også mulighed for karriereudvikling.”

Ulrik Mortensen
Tegnestueleder

Kom i praktik som byggerådgiver

SCHØDT tager løbende imod praktikanter, som bliver en integreret del af virksomheden. Som praktikant får du mulighed for at få berøring med mange forskellige grene indenfor bygningsrådgivning.

Skriv til os på [email protected]

Årsagen til, at jeg valgte netop SCHØDT som praktiksted, var på grund af muligheden for at få berøring med et bredt udvalg af opgaver som bygningskonstruktør, herunder renovering, som jeg har en særlig interesse i.

Kaya BrowningPraktikant

Jeg vil helt klart huske SCHØDT for at få noget realitet over, hvad en bygningskonstruktør laver. De ting, man laver på skolen, bliver pludselig sat i større perspektiv og giver baggrund for, hvorfor vi gør det, vi gør. Praktikopholdet har derfor været med til at hjælpe mig med at koble teori og praksis.

Frederik TheisenPraktikant

Erfaring går aldrig på pension

I SCHØDT værdsætter vi erfaring og dybdegående viden, derfor er vores døre åbne for mennesker i alle aldre og livsstadier. Uanset om du nærmer dig de sidste år på arbejdsmarkedet eller ønsker at dele din ekspertise på deltid eller som konsulent, er der plads til dig her. Din erfaring er uvurderlig, uanset hvor mange år du har tilbage i din karriere. Hvis du derfor ønsker at fortsætte med at bidrage til arbejdsmarkedet, men i et mere fleksibelt tempo, er der gode muligheder hos os.

Læs mere om dine muligheder her

Mangfoldig arbejdsplads

I SCHØDT prioriterer vi mangfoldighed som en central værdi på vores arbejdsplads, idet vi ser forskellighed og diversitet som en styrke. Vi ansætter med fokus på kompetencer og værdier. Vores team består af en bred vifte af erfaringer og perspektiver, hvilket beriger vores arbejde og skaber et dynamisk miljø for læring og udvikling. Vi tror på, at det er den kollektive visdom og erfaring, der former vores succes, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fællesskab.

Kan du se dig selv i vores værdier og virksomhedskultur, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os, uanset om du er på udkig efter et nyt job eller blot er nysgerrig på vores virksomhed.

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.