A/B Kabbelejevej 18ABC

Placering
Brønshøj

Opførselsår
1939

Størrelse
23 lejligheder

Renoveringsår
2022

A/B Kabbelejevej 18ABC er blevet renoveret

A/B Kabbelejevej 18ABC i Brønshøj, har netop fået renoveret facade og udskiftet vinduer og paptag. SCHØDT var byggerådgiver på projektet med Holst Entreprise A/S som entreprenør. Projektet blev påbegyndt i slutningen af marts 2022 og stod færdigt i august 2022. 

Andelsboligforeningen har fået udskiftet deres eksisterende paptag. Derudover er deres tagrender og nedløb blevet udskiftet til nye i zink. Disse i en større dimension for at være bedre rustet til at kunne udlede større mængder regnvand. Mørtelfugerne i facaderne er blevet kradset ud og omfuget, og revner i sålbænke er blevet repareret. Herudover er de fleste vinduer blevet udskiftet til nye vinduer med 3 lags ruder. 

Mod forsiden er enkelte nyere elementer bevaret, og alle de nye vindues- og altandørspartier er udskiftet til nye i træ. Mod bagsiden er alle nye partier udskiftet til nye træ/alu-elementer. Denne opsætning gør, at andelsboligforeningen kan spare en smule på den fremtidige vedligeholdelse og stilladsomkostninger, da de fleste af vinduerne på forsiden kan nås fra altanerne. Den ene gavl er blevet isoleret med 200 mm. mineraluld, som er afsluttet med puds og en lys grøn maling. Den lysegrønne gavlvæg fuldender det æstetiske udtryk på ejendommen, der også har mørkegrønne altaner. 

Andelsboligforeningen fremstod forinden renoveringen slidt og trængte til en kærlig hånd. Tagpappen var nedslidt, og facadefuger var nedslidte og bar præg af mange sporadiske reparationer med forskellig mørtel gennem tiden. 

Andelsboligforeningen søgte og opnåede energitilskud til udskiftning af vinduer og gavlisolering. De nye vinduer, facade og tag bidrager som et energibesparende tiltag med bedre isolerende vinduer og 82 m² isoleret gavl, og facaden fremstår flot med nye kalkhydrauliske mørtelfuger overalt.

Alt i alt fremstår A/B Kabbelejevej 18ABC som en flot og velvedligeholdt ejendom efter renoveringsprojektet.

Læs også om altanprojektet på A/B Banevolden 38-42

Fotos: SCHØDT A/S

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.