A/B Amalievej 17-19 og Harsdorffsvej 2-2A

Placering
Frederiksberg

Opførselsår
1903

Størrelse
46 lejligheder

Renoveringsår
2023

A/B Amalievej 17-19 og Harsdorffsvej 2-2A overlader intet til tilfældighederne med deres nyrenoverede opgange

Når du træder ind over tærsklen til A/B Amalievej 17-19 og Harsdorffsvej 2-2A, mødes du af behagelige harmoniske farver i deres nyrenoverede opgange, hvor ingen detalje er overladt til tilfældighederne. Malerfirmaet Eskildsen har været entreprenør på projektet, mens SCHØDT har fungeret som byggerådgiver

Andelsboligforeningen ligger tæt på Søerne og i centrum af Frederiksberg. Foreningen er trukket tilbage på en lukket vej, men midt i bylivet, med skoler, institutioner og grønne oaser i nærmiljøet. Men det er ikke kun foreningens omgivelser, der er attraktive. Nu kan de byde beboere og gæster velkommen indenfor med stor stolthed.

Ejendommen har fået renoveret 4 hovedtrapper, 6 bagtrapper, portgennemgang, gulve, paneler, gelænder og udskiftet postkasser, ventilation, brandalarmer, lamper og dørklokker. Ved bagtrapperne er der desuden blevet støbt nyt terrazzogulv, som er med til at skabe et mere helstøbt og sammenhængende udtryk gennem hele ejendommen.

Foreningen stiftede et farveudvalg i forbindelse med renoveringsprojektet, som har stået for udvælgelse og sammensætning af farver og udtryk. Der blev blandt andet udarbejdet moodboards, som lagde tonen for hvilke udtryk og detaljer, der skulle gå igen i ejendommen. 

Eksempelvis følger de nye postkasser i portgennemgangen farverne i terrazzogulvet, mens trapperne er blevet grønne og bagtrappernes gelænder har fået røde håndlister. 

Renoveringsprojektet stod færdigt i september 2023.

Læs også om facadeprojektet på Vesterbrogade 11A/Colbjørnsgade 1

Fotos: A/B Amalievej 17-19 og Harsdorffsvej 2-2A

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.