Job hos SCHØDT

SCHØDT er både i vækst og i rivende udvikling. Vi søger derfor ofte nye kollegaer til de forskellige grene af virksomheden. Se vores ledige stillinger her på siden.

Bliv en del af en etableret og visionær virksomhed

Hos SCHØDT samler vi på gode mennesker, og måske er du en af dem?

Vi passer på vores medarbejdere og har gennem mange år sat handling bag ord. Det gør vi blandt andet ved fleksibilitet tilpasset den enkelte, mulighed for deltidsarbejde og ønsket om, at der ikke skal overarbejdes.

Med et job hos SCHØDT bliver du en del af et dygtigt og humørfyldt team i en veletableret, visionær og meget serviceorienteret virksomhed i vækst. Hos os vil du helt sikkert få styrket kompetencerne og ikke mindst få en glad og humørfyldt hverdag. Det får du sammen med dygtige og passionerede kollegaer, der holder godt sammen og passer på vores gode arbejdsplads.

Kan du se dig selv i vores værdier og firmakultur, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os, eller ansøge stillingerne herunder. Det gælder også, selvom du ikke er på udkig efter et nyt job, men blot er blevet nysgerrig på vores virksomhed.

Byggerådgivere Søren og Rikke kigger på byggeprojekt på PC skærm

Få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

  Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

  Du kan også altid kontakte os direkte på telefon 33 93 15 50 alle hverdage i tidsrummet kl. 9-16.

  Profilbillede af Søren Schødt

  Få en uforpligtende snak

  Vores dygtige rådgivere sidder klar til at tage en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

   Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.