Bæredygtighed & CSR

Hos SCHØDT går vi meget op i at tage socialt ansvar og arbejde med bæredygtighed. Det er muligt på mange planer og niveauer. For os har det været vigtigt at arbejde med de emner inden for CSR, hvor det naturligt falder ind i vores arbejdsområder.

Genanvendelse af byggematerialer

Ved gennemførelse af renoveringsopgaver forsøger vi ofte at genbruge gamle byggematerialer. Det kan for eksempel være genanvendelse af intakte tagsten. Men vi søger også alternative måder. Vi er f.eks. i gang med at udskifte gamle plastikvinduer ved en renovering på en stor boligkarré i København. Her bliver plastikvinduerne efterfølgende omdannet til havemøbler.

Bæredygtig kaffe på kontoret

Vi drikker rigtig meget kaffe på kontoret, og vi ønsker at drikke god kaffe. Derfor samarbejder vi med ØNSK kaffe, som køber kaffen i Nicaragua af lokale kaffebønder, de kender og samtidig støtter økonomisk.

Er du blevet kaffetørstig, kan du selv prøve på onsk.dk

ØNSK pakke med kaffebønner fra Nicaragua

Et sundt arbejdsmiljø

Vi passer på vores medarbejdere og går op i deres ve og vel – både på arbejdspladsen og i det private. Vi skaber de bedst mulige rammer for de ansatte med hensyntagen til personlige forhold og kan som oftest imødekomme specifikke ønsker. Alt efter om du er ung, single, har børn, eller i perioder måske har brug for nedsat tid, forsøger vi med fleksible rammer altid at tilpasse for den enkelte. Og det er ikke nødvendigvis ens for alle.

Velgørenhed

Mange af virksomhedens ansatte har haft kræft tæt inde på livet ved pårørende, som har haft kræft. Vi har derfor gennem mange år støttet Kræftens bekæmpelse økonomisk og ser frem til, at det i fremtiden bliver muligt at leve med kræft, som resultat af den forskning der udføres.

Vores dygtige rådgivere sidder klar til hjælpe dig videre med dit byggeprojekt på telefon 3393 1550

Eller udfyld formularen

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.