Tegnestuen

Her kan du læse lidt om os, og hvad vi står for, samt få et par gode grunde til, at vi er den rette sparringspartner for jer, hvis I står over en renoveringsopgave og søger byggeteknisk rådgivning.

Kompetent byggerådgivning

Vores mission er at skabe værdi i projekterne, og at vores kunder skal kunne mærke, at vi gør en forskel.

Hos SCHØDT er vi specialiserede byggerådgivere i løsning af renoverings- og vedligeholdelsesopgaver. Vores primære arbejdsområde er opgaver for andels- og ejerboligforeninger, samt større private ejendomsejere. Vi har bred erfaring – både hvad angår opgavernes fagområde og omfang.

Byggerådgivning i København

Vi løser mange forskellige opgaver inden for byggeteknisk rådgivning, og vores primære arbejdsområde er inden for byggerådgivning af de Københavnske andelsboligforeninger og ejerforeninger. Vi rådgiver oftest i forbindelse med renoveringsopgaver på tag, facader, vinduer og kældre, samt ved etablering af altaner og tagboliger. Derudover har vi god erfaring med at gennemføre byfornyelsesprojekter. Og ligesom vi hjælper fra start til slut, når vi rådgiver på renoveringsopgaver, så hjælper vi naturligvis også med ansøgningsprocessen til at få byfornyelsesstøtte.

Et af vores specialer er udarbejdelse og digitalisering af vedligeholdelsesplaner, hvilket vi hele tiden arbejder på at optimere og gøre mere brugervenligt. Vi arbejder ud fra devisen, at en vedligeholdelsesplan ikke er meget værd, hvis foreningerne ikke kan forstå, hvad der står og ikke ved, hvordan de skal gribe den an. Vi begrænser derfor så vidt muligt brugen af indforstået fagsnak og er i øvrigt altid meget fokuseret på at følge op på de vedligeholdelsesplaner, vi laver. Således sikrer vi, at vores kunder får værdi for pengene og føler sig godt rådgivet.

Udover vores fagområde i byggeteknisk rådgivning har vi også udviklet IT-løsningerne MinEjendom og Flat’r i samarbejde med vores søsterselskab, MinEjendom, som vi deler kontor med til daglig. MinEjendom og Flat’r er begge løsninger, der henvender sig til vores fælles kundesegment. Ved at vi kender til mange af de udfordringer, man har som bestyrelsesmedlem og beboer i andelsboligforeninger og ejerforeninger, kan vi i fællesskab udvikle digitale produkter, der gør hverdagen lidt nemmere. Det er til gavn både for os og vores kunder.

Sammen med MinEjendom har vi tillige udviklet et professionelt system til at lave vedligeholdelsesplaner i, og dermed har vi taget vedligeholdelsesplanerne ind i den digitale tidsalder. Det hedder MinEjendom PRO. Ved indsamling af data og viden på tværs af ejendommene er vi i stand til at se, hvordan ejendommene klarer sig på individuelt niveau, men også målt i forhold til de andre ejendomme, vi har arbejdet på. Heraf er vores erfaringspriser altid tidssvarende, og vi er på den måde opdateret og skarpe, når vi budgetterer og giver overslag på byggeprojekter og renoveringsopgaver – store som små.

Hvorfor vælge SCHØDT?

Det kan være en vanskelig opgave at vælge byggerådgiver, når man skal i gang med en renovering eller et byggeprojekt. For at opnå et succesfuldt samarbejde er gensidig tillid et grundvilkår. Hos SCHØDT er tilliden fra vores kunder helt afgørende for, at vi kan løse opgaverne, mens det også er en af forudsætningerne, for at mange af vores kunder anvender vores rådgivning igen og anbefaler os til andre. En tillid vi er meget ydmyge over for og gør os umage for at efterleve.

Hos SCHØDT mener vi naturligvis, at der er mange gode grunde til, at I skal vælge os, hvis I søger en byggerådgiver i København. Og det er jo meget nemt for os at sige. Vi anbefaler altid, at I kontakter et par byggerådgivere, I tror kunne være de rette sparringspartnere og beder om at få et uforpligtende møde om jeres renoveringsopgave, før I vælger byggerådgiver. Derved får I et godt grundlag til at tage jeres valg.

For at komme nærmere en beslutning om et samarbejde med SCHØDT måske er noget for jer, er her 5 gode argumenter:

  • Vi har 20-års erfaring med byggerådgivning
  • Vi er AAA-ratet på Bisnode, hvilket er den højest opnåelige kreditrating, som kun er opnået af 2% af danske virksomheder. Se mere på www.bisnode.dk
  • Vi har modtaget erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2019’. En pris som gives af Spar Nord Bank og revisionsselskabet BDO til virksomheder, der ”har formået at skabe kontinuerlig vækst og solide finansielle resultater over en længere årrække”. Se mere på http://www.succesvirksomhed.dk
  • Vi er blevet kåret som Børsen Gazelle 2019, hvilket vi er utrolig stolte af og ydmyg overfor. Det vidner om finansielle resultater, som kommer sig af, at vi altid gør vores bedste for at levere god service og rådgivning til vores kunder.
  • Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde, følger alle projekter til dørs, og så er vi egentlig bare ganske flinke

Referencer

Vi har gennem de sidste 20 år med byggerådgivning dannet en lang referenceliste. Vi har med stor sandsynlighed været byggerådgiver på en opgave, der ligner jeres før, og I skal være mere end velkomne til at spørge ind til lignende renoveringsopgaver, hvis I vil afsøge, om vi kan løfte opgaven.

Men i sidste ende handler det nu ikke om, hvad vi har lavet for andre, men mere om hvad vi kan hjælpe jer med. Udfyld formularen herunder, og du vil blive kontaktet inden for 1-3 hverdage. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon +45 3393 1550, hvis du ønsker en snak med det samme.

Få en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt. Brug formularen herunder og du vil blive kontaktet hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 3393 1550

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.