E/F 1911

Placering
København Ø

Opførselsår
1911

Størrelse
93 lejligheder

Renoveringsår
2017

Projektbeskrivelse

E/F 1911 er en ejerforening beliggende på Østerbro i København. Ejendommen er opført i 1911 og fremstår flot i gadebilledet tæt ved den populære Århusgade. Foreningen råder over 8 opgange med samlet 93 ejerlejligheder.

SCHØDT har bistået foreningen over en årrække i forbindelse med udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner, samt gennemførelse af flere forskellige renoveringsarbejder som følge af vedligeholdelsesplanen. Blandt andet er ejendommens underfacader mod gaden renoveret, samt de oprindelige altaner på ejendommen.

Fotos: SCHØDT A/S

Nye vinduer og facadeudsmykning på ejerforeningen 1911 på Østerbro i KøbenhavnEjendommens facade, vinduer og altaner ved hjørnet over solcenteretEjendommens facade, vinduer, tagrender og unik altan på øverste etageHjørneejendommen E/F 1911 på Østerbro i KøbenhavnEtageejendom med nyrenoveret facade på Østerbro i København

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.