A/B Dannevirke

Placering
København V

Opførselsår
1925

Størrelse
162 lejligheder

Renoveringsår
2019

Projektbeskrivelse

Ejendommen tilhørende A/B Dannevirke er en klassisk Københavnerejendom beliggende på Vesterbro. Ejendommen er opført i 1925 og består af en hel karre på 4 gader med i alt 153 andelsboliger, 9 boliglejemål, 1 erhvervsandel og 2 erhvervslejemål fordelt på 18 opgange.

Hele ejendommens klimaskærm blev, med SCHØDT som byggerådgiver, renoveret i 2019/2020 med byfornyelsesstøtte fra Københavns Kommune, herunder med udkradsning af alle facadernes murværksfuger og efterfølgende omfugning; udskiftning af taget til nyt tegltag med fast undertag; samt udskiftning af de eksisterende plastikvinduer. Herudover er der på ejendommens indrettet tørrelofter tagboliger, som kan tilkøbes af de underliggende boliger, som en lejlighedsudvidelse. I forbindelse med gennemførelse af projektet er der ligeledes indtænkt diverse grønne tiltag i forhold til genbrug af materialer.

Fotos: SCHØDT A/S

Dør, facade, nye vinduer og altan på ejendomAndelsboligforeningen Dannevirkes altanerAndelsboligforeningen Dannevirkes altaner flot dekoreret med planter

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.