Cookiepolitik

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Oversigt:

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

SCHØDT A/S
Lersø Parkallé 40
2100, København Ø
CVR: 2665 2421
Telefon: 3393 1550
Email: info@schodt.dk

2. Cookies

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende enheden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er bl.a. nødvendige for at understøtte login systemer.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies har altid en udløbsdato hvorefter de bliver slettet. Mange cookies (session-cookies) bliver slettet når du lukker din browser. Du kan frit læse dine cookies og deres udløbsdatoer i din browsers indstillinger.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering. Vi anbefaler at du ikke fjerner cookie support fra 1. part, da de fleste hjemmesider vil stoppe med at virke. Du kan roligt slå 3. part cookies fra i din browsers sikkerhedsinstillinger. Dette vil delvist forhindre 3. parter i at holde øje med din adfærd på tværs af hjemmesider. Når du har slået cookie lagring fra, anbefaler vi at du sletter alle dine cookies efterfølgende.

2.4 Hvad cookies bruges til på dette website?

Cookies anvendes primært som session-cookies, hvilket betyder at de indeholder information om den pågældende session. F.eks om du er logget ind, i gang med at gennemføre en betaling etc. Session cookies slettes fra din computer når du lukker browseren. Vi benytter også identifikations-cookies igennem tredje parter. Disse cookies bliver gemt med henblik på at identificere din computer på tværs af websites og analysere din adfærd på internettet. Disse informationer får Google, LinkedIn og Facebook, og de tilbyder til gengæld nogle analyse- og markedsføringsværktøjer som vi benytter. Cookies kan benyttes til mange funktioner. I tabellen nedenunder kan du få et overblik over hvilke cookies der bliver lagt. Vi opfordrer desuden til at læse vores privatlivspolitik.

2.5 Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken og adfærden på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Facebook Pixel

MinEjendom ApS anvender en Facebook-pixel til at målrette relevant kommunikation på Facebook på baggrund af de besøgendes adfærd og måle effekten af annoncer. MinEjendom ApS kan ikke se din personlige profil på Facebook og ved ikke hvem du er ved et besøg – selvom du er logget ind på Facebook på samme enhed. MinEjendom ApS kan udelukkende lave målrettet kommunikation til en målgruppe af tidligere besøgende – ikke enkeltpersoner.
Du kan læse mere om Facebook-pixel via dette link.

2.7 Nyhedsbreve

Vi anvender MailChimp som platform for udsending af nyhedsbreve. MailChimp er et Amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA. Dette er dit navn, din e-mail og eventuelt dine præferencer. Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Dine oplysninger vil herefter blive slettet. Brugere der melder sig ud af MinEjendom eller Flat'r, slettes ligeledes omgående fra listen. MinEjendom ApS og Mailchimp har indgået en databehandler aftale, der sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder.

Læs mere om Privacy Shield-aftalen her: https://www.datatilsynet.dk/nyheder/nyhed/artikel/eu-us-privacy-shield-vedtaget/

3. Brug af personoplysninger

Følsomme personoplysninger (defineret i artikel 9 i databeskyttelsesforordningen) afgives aldrig til tredjepart. Vi indsamler aldrig følsomme personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. De er ikke nødvendige for at kunne bruge vores webservices eller apps, og vi opfordrer ikke til at vidergive disse oplysninger. Da vores services også inkluderer en kommunikationsplatform, kan vi ikke garantere at vi ikke opbevarer følsomme personoplysninger.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos MinEjendom ApS, skal du rette henvendelse på info@minejendom.dk eller telefon 2799 9000. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse ved besøg på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget eller slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Cookie tabel




Nærværende cookiepolitik er udarbejdet på baggrund af skabelon fra: minecookies.org