Din byggerådgiver i København

Vi yder kompetent byggerådgivning med mere end 20 års erfaring inden for bygningsvedligehold og renovering for andelsboligforeninger og ejerforeninger.

0+

byggeprojekter ført trygt i mål

0+

vedligeholdelsesplaner udført

0+

års erfaring med byggerådgivning

Credit: ecksplorer.com

Vi er din boligforenings byggerådgiver og tillidspartner i renoveringsprojektet

Vi er jeres pålidelige samarbejdspartner og byggerådgiver, når det kommer til renoveringsprojekter i jeres boligforening. Hos SCHØDT er vi specialiserede i at rådgive i komplekse opgaver inden for vedligehold og renovering. Vores primære fokus ligger på at tilbyde byggerådgivning til andelsboligforeninger og ejerforeninger i København.

Vi har stor erfaring inden for byggeteknisk rådgivning og kan hjælpe med at løse en lang række forskellige opgaver. Vores ekspertise spænder over et bredt spektrum af fagområder og omfatter rådgivning af projekter af forskellig størrelse og kompleksitet.

Vi har en solid forståelse for, at renoveringsprojekter kan være en stor udfordring for boligforeninger, og derfor lægger vi stor vægt på at opbygge et tillidsfuldt forhold til vores kunder. Vi vil gerne sikre, at I føler jer trygge og godt informerede gennem hele processen, og at I altid har adgang til relevant og opdateret information.

SCHØDTs rådgivning og ydelser

SCHØDT specialiserer sig i byggeteknisk rådgivning til boligforeninger og har derfor et indgående kendskab til de forskellige udfordringer, der kan opstå under et byggeprojekt af denne type. Det omfatter kommunikation og koordinering med både bestyrelsen og beboerne samt med de udførende håndværkere og entreprenører.

Det er afgørende at have god kommunikation og koordinering i forbindelse med renoveringsprojekter for boligforeninger, da sådanne projekter ofte involverer mange mennesker, som har forskellige behov og interesser. Vores vigtigste opgave som rådgiver er derfor at sikre, at bestyrelsen og beboerne har de nødvendige oplysninger og ressourcer til at træffe informerede beslutninger. På denne måde kan vi sikre, at løsningerne er bæredygtige og tilfredsstillende for alle parter.

Vores ekspertise inden for renovering af tag, facaderenovering, renovering af kælder og vinduer, samt ved opsætning af altaner og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner betyder, at vi kan give jer en omfattende og professionel rådgivning i alle aspekter af jeres renoveringsprojekt.

Læs mere om vores ydelser

Det siger vores kunder

“Ejerforeningen Østerdalen hyrede i 2020 SCHØDT til at lave vores 10-års vedligeholdelsesplan. Prisen var god og rapporten ret omfattende. Vi har efterfølgende haft stor gavn af den ekspertise, hjælpsomhed og servicemindede holdning, som alle i firmaet har udvist i forhold til rådgivning – selv efter opgaven var afsluttet.”

Bestyrelsen
E/F Østerdal

“Vi har brugt SCHØDT til vedligeholdelsesplan og flere byggeprojekter. Vi har været og er fortsat rigtig tilfredse med rådgivningen og kan varmt anbefale andre at bruge dem.”

Christian, Bestyrelsesformand
A/B Sankt Thomas

“Vi har været simpelthen så glade for samarbejdet, vi har haft med SCHØDT. Helt fra start til slut. Vi er meget glade for de nye vinduer og for hele processen. Lige fra start af har det været rigtig godt. Man frygter altid de der store projekter, men det gik over al forventning, og jeg er sikker på at SCHØDT har en meget stor andel af, at det er gået så godt. Hele vejen igennem har vi følt os i rigtig gode hænder – kompetente hænder.”

Mette Frandsen, Bestyrelsesmedlem
A/B Nat II

“SCHØDT har været vores byggerådgiver ifm. vores renoveringssag. Vi er meget tilfredse med forløbet og særligt deres faglige kompetencer inden for facaderenovering og den personlige relation. Projektmaterialet har været fyldestgørende og udført i tråd med vores forventninger, og udførelsen har forløbet godt med en rigtig god entreprenør, som SCHØDT havde et godt samarbejde med. Vi kan varmt anbefale andre at bruge SCHØDT.”

Hans, Bestyrelsesformand
A/B Strandboulevarden 31/Præstøgade 16

“Vedligeholdelsesplanen er grundig, overskuelig, let forståelig og nem at bruge i praksis. Til alle større opgaver benytter vi SCHØDT til byggeteknisk rådgivning og styring. Det fungerer perfekt og gør det nemt for bestyrelsen at gennemføre projekterne. Vi har en fast kontaktperson, og han kender vores bygning godt. Det giver en god og nem kommunikationen i dagligdagen. Det er en stor fordel, at vedligeholdelsesplanen findes digitalt på minejendom.dk – det er et stærkt redskab i forhold til bestyrelsens arbejde med vedligehold. Samtidig gør det kommunikation til andelshaverne nemmere og bedre.”

Kenneth, Bestyrelsesmedlem
A/B Sundevedsgade 31-33

Vi har udført mere end 500 byggeprojekter

Vi har gennemført hundredvis af byggeprojekter i København. Vi specialiserer os i andels- og ejerboligforeninger og her kan du læse mere om nogle af vores seneste byggeprojekter.

Dreyers Kollegie

Facade > Dreyers Kollegie Dreyers Kollegie Placering København V Opførselsår 1860 Størrelse - Renoveringsår 2025 Dreyers Fond bygger nyt kollegie [...]

A/B Amalievej 17-19 og Harsdorffsvej 2-2A

Facade > Dreyers Kollegie A/B Amalievej 17-19 og Harsdorffsvej 2-2A Placering Frederiksberg Opførselsår 1903 Størrelse 46 lejligheder Renoveringsår 2023 A/B [...]

Vesterbrogade 11A/Colbjørnsensgade 1

Facade > Dreyers Kollegie Vesterbrogade 11A/Colbjørnsensgade 1 Placering København V Opførselsår 1935 Størrelse 8 lejligheder Renoveringsår 2023 Ejendommen Vesterbrogade 11A/Colbjørnsgade [...]

Viggo Jarls Kollegium

Facade > Dreyers Kollegie Viggo Jarls Kollegium Placering Virum Opførselsår 1973 Størrelse 86 lejligheder Renoveringsår 2022 Viggo Jarls Kollegium er [...]

E/F Marstalsgade 28-32

Facade > Dreyers Kollegie E/F Marstalsgade 28-32 Placering København Ø Opførselsår 1902 Størrelse 35 lejligheder Renoveringsår 2022 E/F Marstalsgade 28-32 [...]

A/B Kabbelejevej 18ABC

Facade > Dreyers Kollegie A/B Kabbelejevej 18ABC Placering Brønshøj Opførselsår 1939 Størrelse 23 lejligheder Renoveringsår 2022 A/B Kabbelejevej 18ABC er [...]

Se flere byggeprojekter

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en byggerådgiver?

Priserne for en byggerådgiver kan variere afhængigt af opgavens omfang og kompleksitet. Nogle byggerådgivere arbejder på timebasis, mens andre tager en fast pris for en bestemt opgave. Det er altid en god idé at undersøge markedet og indhente tilbud fra forskellige byggerådgivere. I er altid velkomne til at spørge os om en pris på byggerådgivning til jeres opgave.

Hvornår skal jeg bruge en byggerådgiver?

En byggerådgiver kan være nyttig i mange forskellige situationer, f.eks. ved planlægning og gennemførelse af byggeprojekter, renoveringsprojekter og vedligeholdelse af ejendomme. Hvis du har behov for professionel rådgivning og ekspertise inden for byggeri og konstruktion, kan en byggerådgiver hjælpe dig med at opnå en bedre forståelse af opgaven og sikre, at arbejdet udføres korrekt og effektivt.

Hvad laver en byggerådgiver?

En byggerådgiver er en professionel rådgiver, som tilbyder ekspertise inden for byggeri og konstruktion. De kan bistå med alt fra planlægning og projektstyring til kvalitetssikring og tilsyn med byggeriet. En byggerådgiver kan også hjælpe med at udarbejde udbudsmateriale, indhente tilbud fra entreprenører og håndværkere, samt sikre overholdelse af lovgivning og bygningsreglementer. Kort sagt kan en byggerådgiver hjælpe med at sikre, at dit byggeri eller renoveringsprojekt bliver udført korrekt og effektivt.

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.