Bygherrerådgivning

Med SCHØDT som jeres bygherrerådgiver får I en uvildig tillidspartner, der varetager jeres behov og ønsker. Vi takler de byggetekniske problemstillinger og anviser jer til de bedst mulige løsninger.

Bygherrerådgivning

SCHØDT tilbyder uafhængig og effektiv bygherrerådgivning, der bliver tilpasset præcist til jeres behov og projektets enkelte faser. Som jeres bygherrerådgiver, er vi jeres mand, der fungerer som uafhængig sagkyndig, der i forbindelse med jeres byggesags faglige og byggetekniske problemstillinger tager de nødvendige beslutninger og anviser til de løsninger, som tjener foreningen og fællesskabet bedst.

Professionel og effektiv bygherrerådgivning er grundelementet i ethvert succesfuldt byggeprojekt. Bygherrerådgivningen kan anvendes på enten hele eller dele af projektet og skal ses som en overordnet bistand, som bistår jer i de projekter, hvor der allerede er et rådgiverteam ansat, eller i de projekter, hvor en totalentreprenør tager sig af hele opgaven. Det kan for eksempel være ved opsætning af nye altaner.

Hvad indeholder bygherrerådgivning

Vores bygherrerådgivning tilpasses byggeprojektets enkelte faser. Vi lytter til jeres tanker og idéer til projektet og kommer med vores rådgivning i forhold til prioritering af opgaverne og løsninger m.v. Desuden hjælper vi med oplysninger om pligter i forhold til myndighederne, vurdering af vedligeholdelsesmæssige forudsætninger, samt om valg af entreprenører og kontrahering. Under selve projektudførelsen består vores arbejde blandt i:

  • Tilsyn med det udførte arbejde
  • Løbende opfølgning på tid og økonomi
  • Mangelgennemgang
  • Aflevering
  • Endeligt byggeregnskab

Under samtlige faser af projektet og byggesagen står vi for koordinering af tidsplan, budget og udbetalinger.

Hos SCHØDT har vi gennem de sidste 20 år været bygherrerådgiver for mange andelsboligforeninger og ejerforeninger i Københavnsområdet. Omfanget af vores bygherrerådgivning afhænger helt af byggeopgaven, samt foreningens prioriteringer, behov og ønsker.

Vil du gerne høre mere om mulighederne, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde? Så skal du være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse af jeres byggeopgave.

Få en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt. Brug formularen herunder og du vil blive kontaktet hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 3393 1550

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.