Totalrådgivning

Med SCHØDT som jeres totalrådgiver behøver I ikke andre samarbejdspartnere – alt samles hos os, og vi varetager jeres byggeprojekt fra start til slut.

Totalrådgivning

Med SCHØDT som jeres totalrådgiver, får I én rådgiver, som er jeres tillidspartner og indgang til hele renoveringsprojektet. Når et byggeprojekt når en vis størrelse, kan det være en uoverskuelig proces set udefra. Ejendommen skal registreres, projektmaterialet skal udarbejdes, og der skal udarbejdes kontrakter med håndværkerne, før selve byggearbejdet kan gå i gang. Opgaverne er mange og kan alle varetages af totalrådgiveren.

Totalrådgivningen består i at samle alle nødvendige rådgiverkompetencer i en aftale – også selvom der er flere firmaer involveret. Det kan for eksempel være ingeniører, miljøteknikere eller arkitekter. Fordelen ved totalrådgivning er, at der kun er én kontaktperson og ét firma i forhold til jer som kunde. Totalrådgiveren styrer hele sagen og har løbende overblikket over tid, økonomi og kvalitet. I får løbende rapporteret om status på sagen, så I har overblikket og muligheden for at fokusere på jeres ønsker og behov gennem forløbet.

SCHØDT som jeres totalrådgiver

Hvis jeres forening står overfor en større renoveringsopgave og vurderer, at bestyrelsen ikke har de rette byggetekniske kompetencer eller tiden til at gennemføre projektet, er totalrådgivningen en god løsning. Med SCHØDT som jeres totalrådgiver behøver I ikke andre samarbejdspartnere – alt samles hos os, og vi varetage jeres bedste interesser. Vi sikrer jer fuldt overblik over jeres byggeprojekt fra start til slut, så I ikke skal bekymre jer om tidsplaner, budgetter og koordinering mellem alle de involverede parter.

Vil du gerne høre mere om mulighederne, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde? Så skal du være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse af jeres byggeopgave.

Få en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt. Brug formularen herunder og du vil blive kontaktet hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 3393 1550

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.