Byggerådgivning

SCHØDT er jeres byggerådgiver i København

Skal I bruge en byggerådgiver i København?

SCHØDT tilbyder kompetent rådgivning, der bygger på 20 års erfaring inden for bygningsvedligehold og renovering for andelsboligforeninger og ejerforeninger. Vores kompetencer spænder bredt, mens vores primære arbejdsområde er større renoveringer af tag og facader, samt udskiftning eller renovering af vinduer.

Som jeres byggerådgiver assisterer vi jer fra projektets start af, og vi hjælper jer igennem alle byggeriets faser og indsatser. Vi planlægger byggeopgaven med udgangspunkt i jeres specifikke ønsker og behov, mens vi sørger for, at I tager de rigtige beslutninger under vejs. Samtidig tager vi højde for jeres økonomiske situation og guider jer til at nå den bedste løsning med de midler I har.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hvorfor skal vi bruge en byggerådgiver?

Står I overfor en større byggeopgave, så kan det i første omgang godt virke som en stor og uoverskuelig proces. Det har vi specialiseret os i at hjælpe med og gøre overskueligt for jer. Vi tager det tunge slæb og har den nødvendige byggetekniske ekspertise. Så kan I fokusere på at være bygherre og tage beslutningerne efterhånden som vi fremlægger dem for jer.

Som jeres byggerådgiver formidler vi alt kontakt til og mellem entreprenører, håndværkere, myndigheder m.v. På den måde får I et trygt forløb, hvor I ikke skal tage stilling til alt på en gang, men har en loyal samarbejdspartner som hjælper jer igennem projektet.

Inden for byggeri er der f.eks. en del love og regler, som skal overholdes, hvilket kan være svært som ikke-fagmand at håndtere. Det har vi heldigvis helt styr på.


  1. Vi starter med et gratis og uforpligtende møde om jeres byggeprojekt - vi giver også kaffe!

  2. Når projektets omfang er defineret og finansiereingen er drøftet igennem, kan vi lægge et realistisk budget for renoveringsopgaven. Det samler vi i et notat, som danner grundlaget for projektet.

  3. I får notatet og tager det til afstemning ved en generalforsamling. Yder kommunen byfornyelsestilskud til projektforløbet, så er der typisk fastsatte procedurer for forløbet.

  4. Vi deltager gerne i generalforsamlingen og hvis projektet godkendes inkl. budgettet, kan bestyrelsen gå videre med projektet. Det er her vi som jeres byggerådgiver for alvor opstarter arbejdet med at udarbejde projektmateriale og indhente håndværkertilbud m.m.

  5. Renoveringsopgaven gennemføres, og vi er med gennem hele forløbet fra start til slut.


Det kan være svært at finde den rette byggerådgiver i København, da der er mange at vælge i mellem og deriblandt også mange der er dygtige. Men det er der også mange der ikke er. Vi anbefaler, at man bruger sin sunde fornuft og forholder sig til sin mavefornemmelse på baggrund af et indledende møde. Her kan man oftest finde ud af, om der er den rigtige kemi, og om hvorvidt byggerådgiveren er kompetent og imødekommer ens forventninger.

Som forening er det vigtigt at afgøre hvad udvælgelsen af rådgiver skal ske på baggrund af. Er det den billigste pris, den som har lavet noget tidligere for en I kender, eller slet og ret den rådgiver i har bedst kemi med.

SCHØDT søger ikke at være en byggerådgiver der vil være alt for alle. I stedet har vi specialiseret os i netop bygningsvedligehold og renoveringsopgaver for andels- og ejerboligforeninger. Vi tør derfor godt at skilte med at være blandt de bedste på markedet inden for de rammer.

Ved at vælge SCHØDT som jeres byggerådgiver får I få faste kontaktpersoner, som møder jer i øjenhøjde og altid er til at få fat på. Og vi har med stor sandsynlighed løst en opgave, der ligner jeres før. Det sætter vores kunder stor pris på.

Vil du gerne høre mere om mulighederne, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde? Så skal du være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse af jeres byggeopgave.SCHØDT A/S
Lersø Parkallé 40
2100 København Ø
CVR nr. 2665 2421
tlf. +45 3393 1550
info@schodt.dk
2018 © SCHØDT A/S