Rapporter

Hos SCHØDT har vi bred erfaring med udarbejdelse af rapporter i forbindelse med vedligehold, byggeprojekter og renoveringer. Vi er blandt Danmarks førende leverandører af vedligeholdelsesplaner.

Rapporter

SCHØDT tilbyder udarbejdelse af flere forskellige rapporter til jeres byggesag. Rapporterne har til hensigt at skabe overblik og give en dybere indsigt i et byggeteknisk emner og sidst men ikke mindst, udarbejdes rapporterne i et niveau, så de kan danne grundlag for en beslutning om projektets videre forløb.

Vedligeholdelsesplan

Vores mest populære rapport er vedligeholdelsesplanen. Dem har vi over de sidste 5 år udarbejdet mere end 200 af og har tilmed udviklet onlineplatformen MinEjendom, hvori vi digitaliserer vedligeholdelsesplanerne.

En vedligeholdelsesplan er en rapport der giver overblik over jeres ejendoms tilstand og vedligeholdelsesopgaver. I en vedligeholdelsesplan fra SCHØDT får I lagt et realistisk og prioriteret budget for ejendommens fremtidige drift- og vedligeholdelsesopgaver for de næste 10 eller 15 år.

Vores vedligeholdelsesplaner udføres på baggrund af en byggeteknisk gennemgang af jeres ejendom. Efter gennemgangen planlægger vi jeres vedligeholdsopgaver og opstiller hvilke forbedringer og renoveringer, der skal udføres. Vi opdeler opgaverne i bygningsdele (fx vinduer, facader, tag etc.) med uddybende beskrivelser af vedligeholdets omfang, samt med overslag på forbedringernes omkostninger m.m. Heraf prioriterer vi også, hvornår opgaverne bør udføres, samt hvor meget det ca. koster de næste 10 eller 15 år.

Jeres 10 eller 15-års budget er det vigtigste redskab i vedligeholdelsesarbejdet. Det er som udgangspunkt det, som I skal forholde jer til, når I får leveret en vedligeholdelsesplan. Vi anbefaler, at budgettet bliver opdateret løbende, og vedligeholdelsesplanen bliver brugt aktivt. For med et opdateret budget ved I altid, hvor meget der skal spares op til de enkelte arbejder. Det kan I passende gøre ved hjælp af MinEjendom.

Med en vedligeholdelsesplan fra SCHØDT får I en brugervenlig vedligeholdelsesplan udover det sædvanlige, og vi er de eneste, der laver vedligeholdelsesplaner til andelsboligforeninger og ejerforeninger med gratis integration til MinEjendom. MinEjendom findes både på app og web og kan anvendes gratis af andelsboligforeninger og ejerforeninger til let og overskuelig kommunikation og dataopbevaring.

Se et eksempel på vores vedligeholdelsesplan eller få et gratis tilbud.

Forundersøgelse

Forundersøgelse kan være formålstjenligt på udvalgte områder, hvis I står foran et større byggeprojekt eller en renoveringsopgave. Forundersøgelsens formål er at gå dybere ind i de byggetekniske udfordringer og problemstillinger og beskrive dem, så der kommer overblik over den byggetekniske tilstand. Herfra gives der konkrete forslag til udbedringsmetoder og løsninger.

Udover den skrevne forundersøgelse suppleres undersøgelsen med et budget på baggrund af registreringerne, og således skabes der et mere detaljeret overblik over de samlede byggeudgifter som følge af det forestående byggeprojekt eller renoveringsopgave

Forundersøgelsen er designet til og udarbejdes på et niveau, så det kan danne grundlag for en generalforsamlingsbeslutning. Når større renoveringer skal gennemføres i andelsboligforeninger og ejerforeninger, skal de typisk vedtages på en generalforsamling. Til afstemningen er det vigtigt, at der foreligger en overordnet og entydig byggeteknisk beskrivelse af de kommende byggearbejder, samt et realistisk byggebudget. Hertil bør materialet suppleres med en beregning af, at hvis byggebudgettet vedtages, hvad vil det så koste mere pr. måned for den enkelte boligejer. Herved opnås den største gennemsigtighed af projektet og de økonomiske konsekvenser, så beboerne føler sig i stand til at stemme på et oplyst grundlag.

Energimærke

Hos SCHØDT tilbyder vi at levere energimærker udført af professionelle energikonsulenter, der beregner energiforbrug og stiller konkrete forslag til forbedring af ejendommens energiudnyttelse. Foruden en række fordele i form af bedre økonomi, behageligere indeklima og højere salgbarhed, forpligter lov ejendomme leje- ejer- og andelsboliger at være i besiddelse af en gyldig energimærkning.

Vores energimærker udføres på baggrund af en byggeteknisk gennemgang af ejendommen og tegningsmaterialer, samt ved diverse målinger af bygningsdele. Vi beregner jeres nuværende energiforbrug og stiller konkrete forslag til forbedring af ejendommens energiudnyttelse. Målet er her at påpege løsninger, der kan højne effektiviteten af energiforbruget og på sigt give et muligt økonomisk afkast.

Energimærket udarbejdes efter de officielle regler og anvisninger fra Energistyrelsen – se mere på Ens.dk. Ejendommens tilstand bliver klassificeret på en skala, der spænder fra A til G, hvor A markerer et lavt forbrug og G et højt forbrug.

Energimærket er gyldigt i ti år. Vær dog opmærksom på, at der kan være krav til en opdatering på energimærket før gyldighedsperiodens udløb. hvis der for eksempel foretages en større ændring på bygningens klimaskærm, eller der gennemføres om-/tilbygninger.

Vil du gerne høre mere om vores rapporter, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde? Så skal du være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse af jeres byggeopgave.

Få en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt. Brug formularen herunder og du vil blive kontaktet hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 3393 1550

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.