Udvikling

Hos SCHØDT har vi igennem 20 år arbejdet for at udvikle byggebranchen. Vi vil gerne gøre en forskel både for vores kunder, men også for den byggebranche vi holder så meget af.

Vedligeholdelsesplaner er en stor del af vores forretning. Vi arbejder for at skabe fremtidens vedligeholdelsesplan ved at digitalisere planerne og gøre dem aktive for brugerne. Vi har specialiseret os i at lave rapporterne med fokus på høj faglighed og tæt kundedialog. Og så gør vi meget ud af, at vores vedligeholdelsesplaner skal give en klar køreplan for ejendommen, som er til at forstå og følge uden faglige forudsætninger.

Vi udfører vedligeholdelsesplaner i hele Danmark for andelsboligforeninger, ejerforeninger, kollegier, skoler etc.
Se mere på vedligeholdelsesplan.dk

Der har tidligere ikke eksisteret en portal, hvor man kunne se et samlet udbud af andelsboligforeninger med ventelister. Det har vi været med til at ændre med udviklingen af Flat’r, hvor flere af vores udviklere har siddet med på projektet.

Flat’r arbejder for et transparent og fair boligmarked, hvor andelsboligforeninger kan administrere deres ventelister – både interne og den eksterne – på en let og overskuelig måde.
Se mere på flatr.dk

MinEjendom er vel bedst beskrevet som ejendommens Facebook. MinEjendom er udviklet til andelsboligforeninger og ejerforeninger, hvor de kan holde styr på dagligdagens små og store ting. Funktionerne er mange, men i et simpelt og brugervenligt univers. Det er blandt andet foreningens opslagstavle, og så integrerer vores vedligeholdelsesplaner selvfølgelig direkte ind i webappen. Vi har udviklet MinEjendom med et formål om at gøre det lettere at være i bestyrelsen og bo i en ejendom, der er drevet som en forening.

MinEjendom findes både som webapp og på app. Download appen på App Store eller Google Play, eller se mere på minejendom.dk

MinEjendom PRO har vi udviklet til industrielle investorer eller virksomheder, der ejer eller administrerer flere ejendomme. I PRO kan man let og enkelt udarbejde og opdatere sine ejendommes vedligeholdelsesplaner og budgettere det fremadrettede vedligehold.
Se mere på pro.minejendom.dk

Få en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt. Brug formularen herunder og du vil blive kontaktet hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 3393 1550

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.