A/B Dannevirke

Placering

København V

Opførselsår

1925

Størrelse

162 lejligheder

Renoveringsår

2019/2020

Projektbeskrivelse

Ejendommen tilhørende A/B Dannevirke er en klassisk Københavnerejendom beliggende på Vesterbro. Ejendommen er opført i 1925 og består af en hel karre på 4 gader med i alt 153 andelsboliger, 9 boliglejemål, 1 erhvervsandel og 2 erhvervslejemål fordelt på 18 opgange.

Hele ejendommens klimaskærm bliver renoveret i 2019/2020 med byfornyelsesstøtte fra Københavns Kommune, herunder med udkradsning af alle facadernes murværksfuger og efterfølgende omfugning; udskiftning af taget til nyt tegltag med fast undertag; samt udskiftning af de eksisterende plastikvinduer. Herudover indrettes der på ejendommens tørrelofter tagboliger, som kan tilkøbes af de underliggende boliger, som en lejlighedsudvidelse. I forbindelse med gennemførelse af projektet er der ligeledes indtænkt diverse grønne tiltag i forhold til genbrug af materialer.

Bygningens facade på andelsboligforeningen Dannevirke på Vesterbro i København
Dør, facade, nye vinduer og altan på ejendom
Andelsboligforeningen Dannevirkes altaner flot dekoreret med planter
Andelsboligforeningen Dannevirkes altaner

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.