A/B Dannevirke

Renovering af facader og tag, udskiftning af vinduer, samt tagboliger.

Placering

København V

Opførselsår

1925

Renovering

2019/2020

Kundetype

Andelsboligforening

Størrelse

162 andelsboliger

Omfang

Tag, facader, vinduer og tagboliger

Totalrådgiver

SCHØDT A/S

Tilskud

Byfornyelsesstøtte fra Københavns Kommune

Projektbeskrivelse

Ejendommen tilhørende A/B Dannevirke er en klassisk Københavnerejendom beliggende på Vesterbro. Ejendommen er opført i 1925 og består af en hel karre på 4 gader med i alt 153 andelsboliger, 9 boliglejemål, 1 erhvervsandel og 2 erhvervslejemål fordelt på 18 opgange.

Hele ejendommens klimaskærm bliver renoveret i 2019/2020 med byfornyelsesstøtte fra Københavns Kommune, herunder med udkradsning af alle facadernes murværksfuger og efterfølgende omfugning; udskiftning af taget til nyt tegltag med fast undertag; samt udskiftning af de eksisterende plastikvinduer. Herudover indrettes der på ejendommens tørrelofter tagboliger, som kan tilkøbes af de underliggende boliger, som en lejlighedsudvidelse. I forbindelse med gennemførelse af projektet er der ligeledes indtænkt diverse grønne tiltag i forhold til genbrug af materialer.

En af bygningens facader på andelsboligforeningen Dannevirke på Vesterbro i København
Eksempel på en dør, facade, nye vinduer og altan på ejendommen
Eksempel på andelsboligforeningen Dannevirkes altaner
Eksempel på andelsboligforeningen Dannevirkes altaner flot dekoreret med planter

Få en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt. Brug formularen herunder og du vil blive kontaktet hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 3393 1550