A/B Tomsgårdshuse

Placering
København NV

Opførselsår
1939

Størrelse
410 lejligheder

Renoveringsår
2018

Projektbeskrivelse

Ejendommen tilhørende A/B Tomsgårdshuse er opført i 1939 til 1941 og er beliggende i Københavns Nordvest kvarter. Foreningen har i alt 410 lejligheder. Ejendommen består af en randbebyggelse mod gadeniveau, samt 4 boligblokke i gården. Alle bygningers klimaskærm er, med SCHØDT som byggerådgiver, blevet renoveret i 2018, herunder udkradsning af murværksfuger og omfugning, udskiftning af vinduer til nye træ/aluminiumsvinduer, eftergang af tagbelægninger, samt udskiftning af eksisterende ventilationshætter.

Fotos: SCHØDT A/S

Flere opgange med nyrenoverede facader, nye døre, nye vinduer og nyt tagGul ny dør i ejendommen tilhørende andelsboligforeningen Tomsgårdshuse i KøbenhavnNye vinduer på en langside af ejendommen tilhørende andelsboligforeningen Tomsgårdshuse i KøbenhavnNye vinduer og nyt tag i andelsboligforeningen Tomsgårdshuse i København

Udfyld formularen og få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt

Du kan også altid kontakte os direkte på Tlf. 3393 1550 og [email protected]

    Ved henvendelse accepterer jeg at SCHØDT må kontakte mig skriftlig og/eller telefonisk. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.